MICHAEL

Michael Mathiesen (sang)


Michael har sunget så længe han kan huske. Man mener at det var hans farmor der satte gang i interessen ved Rolighedsmoserne i Espergærde, i starten af 70´erne.

 

I skolen fik han udtalelsen: "sent udviklet motorisk", men tog så til gengæld revanche i musiktimerne, og da ungdomsskoletiden startede i 83 blev de musiske fag som guitar, drama og kor Michaels helt store interesse. Det var dog hverken guitarist eller skuespiller der skulle blive Michaels levevej, selv om han blev hyret, som skuespiller og sanger på forestillinger som Atlantis og Kardemommeby

 

Det var tvært imod sangen der op gennem 90´erne førte de helt store oplevelser med sig. Michael har siden starten i 1991 været medlem af koret Læderhalsene, der har spillet over hele landet med blandt andet Danmarks Radios Underholdningsorkester.

 

Ligeledes blev det til ti års turneren med de populære Åh Abe koncerter, hvor han sammen med sangere som Morten Remar, Mek Pek, Maria Bramsen, Dodo, Maria Montell og mange andre underholdt børn i alle aldre.

 

Siden de spæde Anemoneår i slutningen af 90´erne har Mathiesen været Anemonemands forsanger, og han har i alle årene gjort resten af orkestret den tjeneste at lade guitaren blive hjemme i multimedieværkstedet. Han er dog i stedet blevet en helt habil rytmeægs bestyrer, men det kræver at så til gengæld at tempoet er højt nok.